Franceza traduceri

Informatii legislatie traduceri franceza Bucuresti

Bine ati venit pe site-ul de traduceri franceza - romana.
Contact franceza traduceri
Conectam oamenii de pretutindeni, spre comunicare universala. Contactati-ne chiar acum la nr. 0729 804 163 pentru o estimare rapida de pret.
Recomanda franceza traduceri pe twitter Recomanda franceza traduceri pe facebook
Pagina principala Legislatie

Vreti sa va perfectionati in traducerea textelor juridice?


Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, aveti la dispozitie formularul pentru estimare de pret. Prin completarea lui urmand sa obtineti un tarif rapid pentru serviciul de traducere dorit.
traducatoare franceza

Vreti sa va perfectionati in traducerea textelor juridice?

Inapoi
Vreti sa va perfectionati in traducerea textelor juridice?

Vreti sa va perfectionati in traducerea textelor juridice? Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra profesionale si va invita sa participati la ATELIERELE DE TRADUCERI din perioada 8-9 iunie 2013.

Atelierele sunt deschise tuturor celor interesati de traduceri, atat traducatorilor atestati cat si persoanelor care doresc sa obtina Certificatul de traducator.

Trainerii nostri sunt cadre didactice universitare si traducatori cu experienta in traducerea textului juridic. Aveti astfel acces la adevarati profesionisti care va vor ajuta sa depasiti dificultatile cu care v-ati confruntat pana acum in acest domeniu.

Atelierele se vor desfasura separat pentru fiecare limba straina si vor fi predominant practice, interactive, se va lucra atat individual cat si in grup, fiecare participant va primi feedback din partea trainerilor referitor la calitatea traducerii si a greselilor care trebuie corectate.

Taxa de participare este 700 lei.

Detalii legate de inscriere si program gasiti pe www.examentraducator.ro

Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura este institutia abilitata de Ministerul Culturii sa organizeze examenele de evaluare pentru obtinerea atestatului de traducator. Evaluam anual aproximativ 600 de persoane dintre care peste 50% obtin Certificatul de traducator care ofera drept de libera practica pe piata muncii nationala si internationala.

Traduceri franceza pe facebook Traduceri franceza pe twitter