Franceza traduceri

Traducator autorizat franceza Bucuresti

Bine ati venit pe site-ul de traduceri franceza - romana.
Contact franceza traduceri
Conectam oamenii de pretutindeni, spre comunicare universala. Contactati-ne chiar acum la nr. 0729 804 163 pentru o estimare rapida de pret.
Recomanda franceza traduceri pe twitter Recomanda franceza traduceri pe facebook
Pagina principala

Prezentare

Daca v-a placut acest site, daca ati apelat la serviciile oferite si ati fost multumit, daca ati gasit un partener de incredere pentru serviciile de traducere si interpretariat.

Prezentare Anca Puchete

Ma numesc Anca Puchete si sunt absolventa a Facultatii de Administrarea Afacerilor cu predare in limba franceza, din cadrul Academiei de studii economice Bucuresti, promotia 2007. Profilul facultatii absolvite mi-a oferit posibilitatea specializarii in domeniul economic si financiar, precum si dezvoltarea abilitatilor de comunicare scrisa si orala in limba franceza.

Din pasiune pentru limba franceza am obtinut autorizatia de traducator si interpret nr. 30524 pe limba franceza emisa de Ministerul Justitiei si obiectivul principal a devenit efectuarea de traduceri autorizate care satisfac cerintele clientilor , punand suflet in tot ceea ce fac. Pentru ca traducerile ce va sunt oferite urmaresc intotdeauna un scop precis: sa va placa, sa fiti multumiti, si sa indeplineasca cerintele dorite: calitate, rapiditate, profesionalism.

Pentru serviciul de traduceri, obtinerea certificatului international DALF – nivel C1 (Diplôme approfondi de langue française), emis de Institutul francez din Bucuresti reprezinta marturia calitatii lucrarilor traduse.

Toate acestea, impreuna cu experienta de traducere in cele mai variate domenii, acumulata de-a lungul a 2 ani de exercitare a profesiei de Traducator Autorizat independent, imi permit abordarea traducerilor din orice domeniu de activitate, la standarde inalte.

Avantajele de care veti beneficia apeland la serviciile oferite sunt urmatoarele:
  • efectuarea de traduceri autorizate sau traduceri legalizate la termenul stabilit de comun acord, inclusiv in cazul in care traducerile au fost solicitate in regim de urgenta
  • fidelizarea prin promptitudine si calitatea serviciilor
  • garantarea confidentialitatii informatiilor si datelor transmise spre traducere
  • asigurarea unor preturi competitive si adaptarea serviciilor la necesitatile specifice fiecarui client
Daca ati gasit serviciul de care aveti nevoie prin vizitarea acestui site, nu ezitati sa ma contactati pentru a discuta si rezolva impreuna.

Daca doriti sa transmiteti un mesaj pentru imbunatatirea serviciilor oferite, va invit sa accesati cu incredere rubrica "Contact".
Traduceri franceza pe facebook Traduceri franceza pe twitter