Franceza traduceri

Traduceri franceza si interpretariat Bucuresti

Bine ati venit pe site-ul de traduceri franceza - romana.
Contact franceza traduceri
Conectam oamenii de pretutindeni, spre comunicare universala. Contactati-ne chiar acum la nr. 0729 804 163 pentru o estimare rapida de pret.
Recomanda franceza traduceri pe twitter Recomanda franceza traduceri pe facebook
Pagina principala

Servicii traduceri

Interpretariat

Mai mult decat o traducere, interpretariat !

Prin serviciul de interpretariat in/din limba franceza veti beneficia de informatiile dorite sau puteti transmite mesajul dumneavoastra in cadrul unor conferinte, delegatii, prezentari, seminarii, la biroul notarial sau starea civila, etc.

Angajamentul fata de dumneavoastra

Garantia eficacitatii si fidelitatea mesajului: aceasta este misiunea pentru combinatia lingvistica romana-franceza / franceza-romana care va asigura succesul oricarui eveniment.

In cadrul serviciului de interpretariat, puteti beneficia de interpretariat simultan sau interpretariat consecutiv.

Nota:
  • interpretariat simultan : interpretul reda in timp real ceea ce spune vorbitorul; spre deosebire de interpretariatul consecutiv, in cazul interpretariatului simultan, vorbitorul nu se opreste pentru a-i acorda interpretului timp sa traduca.
  • interpretariat consecutiv: interpretul asculta o parte a unui discurs şi fie face un rezumat, fie încearcă să redea ideile din acesta.

Pentru serviciile de interpretare, fie ca este vorba despre interpretare consecutiva sau de interpretare simultana, interpretul are nevoie de o perioada de cateva zile pentru a se familiariza cu tematica evenimentului si de asemenea, sa studieze materialele prezentate si terminologia specifica folosita.

Din aceste considerente, este de preferat ca cererile pentru interpretare sa fie facute cu cel putin 3 zile lucratoare inaintea evenimentului.

Pentru ca intalnirile dumneavoastra sa se desfasoare ca si cum toti ar vorbi aceiasi limba, apelati la serviciul de interpretariat oferit pentru rezolvarea cu succes a oricarei cerinte.
Traduceri franceza pe facebook Traduceri franceza pe twitter