Clienti

“Calitatea este cea mai bună alegere.” Acesta este conceptul prin care ne poziționăm în relația cu clienții și colaboratorii noștri în cei 8 ani de activitate în domeniul traducerilor autorizate și legalizate în sau din limbile franceză și engleză.

Transparența în relaționare, disponibilitatea permanentă și rapiditatea serviciului ne recomandă ca o echipă de încredere pe termen lung, permanent disponibilă pentru a îndeplini solicitările părților implicate.

Partenerii noștri ne recomandă:

  

“Serviciile solicitate au avut legătură cu realizarea de traduceri a unor documente legale pentru o casă de avocatură. Implicarea, calitatea și promptitudinea serviciilor au fost deosebite. De asemenea, comunicarea și disponibilitatea de care au dat dovadă reprezentanții serviciului de traduceri au fost remarcabile. Mulțumim.”

“Reactivitate, flexibilitate și corectitudine, acompaniate de un relațional foarte agreabil.”

“Recomand serviciile acestui centru de traduceri, au fost foarte rapizi, traducerea și legalizarea s-a făcut într-un interval neașteptat de scurt! adevărați profesioniști. oameni foarte simpatici. Apelați cu Mare încredere.”

“Doamna traducător Anca Ciupa este un profesionist de clasă, riguros și competent, dar, înainte de toate, este o persoană cu calități umane deosebite. Cabinetul de traduceri pe care îl conduce oferă servicii de calitate, iar solicitanții (clienții) sunt tratați cu multă amabilitate și solicitudine. Am găsit referințele acestui cabinet de traduceri pe internet, iar colaborarea directă a fost pentru mine o surpriză foarte plăcută. Ca atare, recomand cu multă căldură echipa Doamnei Ciupa, la care voi apela negreșit și pe viitor!”

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord