Tarife

Tarifele pentru serviciile de traducere de limba franceză sau engleză oferite de echipa noastră se stabilesc pentru 1 pagină de 2 000 de caractere cu spații incluse (exceptând documentele tip, care se tarifează per document) iar tariful începe de la 20 ron/pagină.

 

Fiecare proiect solicitat beneficiază de o cotaţie personalizată de preţ, în funcție de domeniu, regimul de predare și volumul de lucru. Tarifele se modifică pentru traducerile în regim de urgență. În funcție de complexitatea traducerii, dar și de numărul de pagini traduse, taxa de urgență poate varia între 15% și 50% din valoarea traducerii.

Pentru serviciul de colaționare se va aplica jumătate din valoarea unei traduceri dacă traducerea prezintă greșeli minore sau de nuanță. În cazul în care proiectul supus traducerii prezintă peste 50% din volum eronat, se va percepe costul integral al traducerii.

Pentru traducerile legalizate se vor aplică costurile cabinetelor notariale partenere.

Pentru a beneficia de o cotație personalizată de preț aferentă proiectului dumneavoastră de traducere nu ezitați să ne contactați oricând pe email sau telefonic la +40 729 804 163 pentru a discuta și rezolva împreună.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord