Referinte

Colaboram de cativa ani impreuna, am fost tot timpul multumita de traduceri si mai ales de faptul ca au respectat intotdeauna termenele.

Madalina Girmacea

Va multumesc in mod deosebit pentru profesionalismul, promptitudinea si, in special, pentru amabilitatea si implicarea de care ati dat dovada! Apreciez ca ati respectat termenele pe care le-am agreat, precum si faptul ca ati realizat ceea ce v-ati asumat! Fara indoiala, voi apela in continuare cu incredere la serviciile dumneavoastra!

Alexandru Birsan

Multumesc ca ati dat dovada de profesionalism, apreciez mult promptitudinea, calitatea serviciilor si deschiderea si comunicarea eficienta cu clientii. Vom colabora cu dumneavoastra si in continuare, cu incredere si cu placere.

Delia Otcu

traducere excelenta, serviciu rapid si foarte profesionist.

HOUHOU

Colaboram cu Dna. Anca de approx. 2 luni in mod regulat. Pana acum suntem foarte multumiti de calitatea traducerilor. Raspunde rapid, livreaza in timp. Recomand!

Andreea Saramet

Colaborez cu Anca Puchete (Ciupa) de mai multi ani. M-a ajutat cu traducerea actelor necesare echivalarii studiilor in Franta dar si cu traducerea actelor necesare participarii la o licitatie intr-o tara francofona. Serviciile sale sunt de inalta calitate si o recomand cu caldura! Mii de multumiri!

Roxana Armanaschi

Serviciile solicitate au avut legatura cu realizarea de traduceri a unor documente legale pentru o casa de avocatura. Implicarea, calitatea si promptitudinea serviciilor au fost deosebite. De asemenea, comunicarea si disponibilitatea de care au dat dovada reprezentantii serviciului de traduceri au fost remarcabile. Multumim.

Marius

Recomand cu incredere serviciile acestui birou. Traduceri bune, respectarea termenului stabilit, preturi corecte. Multumesc

Negulescu Loredana

Am apelat la serviciile d-nei Anca Ciupa (Puchete), gasind acest site pe internet. Am fost extrem de placut impresionata nu doar de serviciile la standarde inalte si profesionalism, dar si de abordarea deschisa si prietenoasa, comunicare exceptionala, intelegerea exacta a situatiei si rapiditatea serviciului. Voi continua sa lucrez cu aceste persoane minunate, pe care le recomand cu caldura.

Heloise King

Va multumesc frumos pentru promtitudinea si profesionalismul de care ati dat dovada. Se simte clar ca lucrati totul cu pasiune. Mi-ar fi placut ca in toate domeniile sa fi dat de persoane ca dumneavoastra, viata ar fi fost mai frumoasa. Totul a fost la superlativ, aveam nevoie cat mai urgenta de traduceri, si dansa ne-a ajutat mai repede si mai ok si cu o atitudine super, decat ne-am fi asteptat. Va multumesc frumos inca o data

Ioana

Traduceri excelente, promptitudine si profesionalism. Apreciez foarte mult serviciile oferite si am sa apelez de fiecare data cu incredere.

Andreea Raluca T.

Profesionalism, calitate ,preturi avantajoase,promptitudine, sunt foarte multumita. De aceea recomand cu incredere acest serviciu de traduceri. Multumesc doamna Anca Ciupa, voi apela cu mult drag la serviciile dumneavoastra si in viitor.

Emilia A.

Reactivitate, flexibilitate si corectitudine, acompaniate de un relational foarte agreabil.

Raluca Barb-Lefevre

Recomand cu placere serviciile Dnei Anca Ciupa(Puchete), datorita calitatii si seriozitatii de care a dat dovada in urma colaborarii. Promtitudinea si comunicarea excelenta cu clientii, in vederea stabilirii tuturor detaliilor, face diferenta intre serviciile oferite fata de altii, atat din punct de vedere profesional cat si personal la nivelul comunicarii directe cu clientul.

Dragos Sofian

Recomand serviciile acestui centru de traduceri, au fost foarte rapizi, traducerea si legalizarea s-a facut intr-un interval neasteptat de scurt! adevarati profesionisti. oameni foarte simpatici. Apelati cu Mare incredere.

Sina kavian

Colaborăm de scurt timp, sper și pe viitor. Apreciez apreciez profesionalismul, promptitudinea, calitatea traducerilor.

Daniel Lăcătuș

Un serviciu profesionist, căci traducătorul a dat dovadă de seriozitate, promptitudine și calitate. Răspunde la e-mailuri foarte rapid, respectă termenele-limită, iar calitatea traducerii din franceză e de apreciat, chiar și pentru un text considerabil, de specialitate. Mulțumesc! Mult spor!

Roxana Marin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord