Apostilare/supralegalizare

Apostila este certificatul care atestă faptul că actul supus acestei proceduri este un act oficial, autenticitatea semnăturii, calitatea în care a acționat semnatarul documentului sau, după caz, identitatea sigiliului sau a ștampilei de pe document. Procedura apostilării actelor oficiale este specifică doar statelor semnatare ale Convenției de la Haga din 5 octombrie 1961, astfel încât, pentru actele oficiale care vor fi folosite în statele care nu au aderat la Convenția Apostilă, se va aplică procedura Supralegalizării.

Supralegalizarea este procedura prin care se atestă, pentru statele care nu au calitatea de parte a Convenției de la Haga sau cu care România nu are tratate bilaterale pentru recunoașterea reciprocă a actelor, faptul că documentul și/sau actul notarial supus acestei proceduri este un act oficial, autenticitatea semnăturii, calitatea în care a acționat semnatarul actului și identitatea sigiliului sau a ștampilei de pe acest act.
Echipa noastră vă oferă consultanță gratuită pentru obținerea apostilei de la Haga . Indiferent că vă aflați în străinătate sau în România, vă sprijinim atât la București cât și în orice altă localitate din România, pentru îndeplinirea tuturor procedurilor și formalităților legate de apostilarea documentelor dumneavoastră. Obțineți apostile și supralegalizări ale actelor solicitate în cel mai scurt timp posibil.

Aplicarea apostilei în România.

Certificarea documentelor cu Apostilă este prevăzută de Convenția de la Haga din 1961 cu privire la suprimarea cerinței supralegalizării actelor oficiale străine.

Apostila dovedește faptul că actul pe care a fost aplicată respectă cerințele de validitate reglementate de un stat.

Pe actele oficiale române se aplică apostila numai în situația în care actul respectiv urmează a fi folosit într-un stat care este parte la Convenția de la Haga cu privire la suprimarea cerinței supralegalizării actelor oficiale străine.

Echipa noastră vă sprijină și vă ajută cu obținerea serviciului de apostilare sau supralegalizare aferent proiectului de traducere solicitat și va facilita intregul demers al documentelor în cel mai scurt timp. Termenul în care se poate apostila/supralegaliza o traducere legalizată este de 1 zi lucrătoare.

Pentru a beneficia de o cotație personalizată de preț aferentă proiectului dumneavoastră de traducere nu ezitați să ne contactați oricând pe email sau telefonic la +40 729 804 163 pentru a discuta și rezolva împreună.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord