Colationare

Serviciul de colaționare (denumit și corectură, revizie, proofreading) constă în verificarea și corectarea din partea unui traducător specializat a unei traduceri efectuate de un alt traducător.

Atunci când calitatea unui document trebuie să fie „perfectă”, acesta poate fi supus unei verificări a calității și încredințat unei corecturi efectuate de un nativ. Astfel, pentru a ajunge la calitatea cerută, revizorii noştri controlează coerența textului, a stilului și cea a registrului lingvistic și efectuează toate modificările necesare incluzând următoarele corecturi:

  • Corectare sintactică
  • Corectare gramaticală
  • Corectare ortografică
  • Corectare tipografică

Pentru a beneficia de o cotație personalizată de preț aferentă proiectului dumneavoastră de traducere sau colaționare nu ezitați să ne contactați oricând pe email sau telefonic la +40 729 804 163 pentru a discuta și rezolva împreună.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord